Η προγραμματισμένη συνάντηση των φοιτητών του Τμήματος με την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος, αναβάλλεται εκτάκτως λόγω δυσχερών συνθηκών που προέκυψαν.
Η νέα ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση το προσεχές διάστημα.
Η Επιτροπή ζητά την κατανόηση των φοιτητών και θα ενημερώσει έγκαιρα για τη νέα ημερομηνία, ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών της φοιτητικής κοινότητας.
Για οποιαδήποτε θέματα, προβλήματα ή προτάσεις σχετικά με τη φοιτητική μέριμνα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2025–2026, οι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της Επιτροπής: Γ. Ζερβουδάκη, Π. Κανάτα και Γ. Λυκοκανέλλο.

